vända blad

Så fint att vara igång här. Hade ett bra tag funderat kring mitt skrivande innan jag bestämde mej för att börja om, med en ny blogg. Det kändes helt enkelt som att allt var sagt därborta bland solhälsningarna. I och med att jag också på ett sätt så definitivt vänt blad i min yogabok, så ville jag lite symboliskt sätta punkt och låta en ny resa ta sin början här istället. För det enda beständiga är ju förändring, så det kändes rätt självklart att gå vidare på dethär sättet.

Längs min yogaväg har massor hänt. En krokig väg, med många hållplatser. För varje steg jag tagit har jag kunnat slå ner en milstolpe och när jag ser tillbaka så glittrar det fint kring reflexerna på dedär stolparna. När jag hittade kundaliniyogan, så blev det lite av tvärstopp. Jo, jag flöt fram på en underbar förälskelsevåg, men samtidigt stannade allt. Det var som om världen fortsatte, men jag stod blickstilla. Nu när jag sakteliga har börjat få fart under fötterna igen, så ser jag att den sista milstolpen lyser väldigt tydligt. Ett stoppmärke rentav, där jag stannade till och valde väg.

Till skillnad från den dåligt upplysta väg jag gick på förut, så har jag nu valt att gå en väg som är utstakad på ett alldeles underbart sätt. Med det inte sagt att jag slaviskt följer några lyktor i mörkret eller att jag aldrig någonsin kommer stå vid ett vägskäl igen, men det känns som att jag för första gången är ledd. Och det är jag själv som leder.

Mycket har handlat om att klä av och skala av och skaka av (till och med skaka om!) mej. Nu finns plats för det nya. Precis sådär fantastiskt tillåtande och fint, som jag alltid velat uppleva yogan, men som när jag försökt för mycket snarare snärjts åt. Villkorslöst kapitulera och låta den vita flaggan vara hissad. Vara den människa jag föddes som. Ta hand om den själ, som landade i just mej.

Annonser

2 reaktioner på ”vända blad

  1. Du skriver så vackert och insiktsfullt att jag är glad att du inte lade ner skrivandet helt. Det är så inspirerande att följa din resa!

  2. Tack fina!
    Så glad att du kommenterade, så jag hittade tillbaka till dej ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s