på mattan

Att det kan vara så stor skillnad! Hur segt var det inte att kliva upp i höstas om mornarna, jag kom mej upp och jag tände mina ljus, men inte mycket mer. Kommer bara ihåg ett litet gäng mornar när jag verkligen satte mej på yogamattan med hängivenhet. Ändå satt jag där nästan varje morgon – och jag vet att det är det som är skillnaden i det långa loppet. Att inte hänga upp sig på att det är motigt och strunta i yogan bara för att hela mitt system spjärnar emot i motstånd. Min vinst är att jag sätter mej ner. Sluter ögonen. För ihop handflatorna.

Väntar in.

Ibland är det that’s it.
Men det är ändå gjort.
Magiskt enkelt. Eller hur.

Just nu är det lätt. Ifall någon undrade.
Magiskt det också.

Annonser

2 reaktioner på ”på mattan

  1. Tänkte just på din blogg att det var länge sedan jag var och hälsade på hos dig.Jättefin sida du har, känns så varmt och mysigt att hälsa på här!Blir naturligtvis följare och länkar till min sida.

    Ja ibland behöver det inte vara så mycket mer än att bara sitta där och möta sig själv på mattan!!

    Kram Lotta

  2. Tack snälla!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s