i nyförälskelsens skor

Efter träning-feelingen. Den mjuka, nöjda tröttheten. Som jag gillar den. En kropp som svarar på de utmaningar jag bjuder den på. Ja, jag undrar ju varför jag inte kommit igång tidigare. Samtidigt vet jag ju. Den nedåtgående spiralen då man gör det man behöver för att hållas över ytan, men inte mer. Nu försöker jag vända på det. Och vilken lycka det är att märka det ger resultat.

Det är förstås inget som sker bara på ett plan. Små förändringar i livets alla hörn. Mest fråga om medvetenhet och bättre val. Yogan i grunden, stabil och bärande. Så självklar och lysande. Vardagen som läggs på den, livet i sin allra mest basala form. Maten, vilan och proportionerna med allt. Och så träningen, min guldkant just nu. Som jag ger tid och utrymme. Som gör mej piggare och absolut gladare. Inspirerad och ännu i nyförälskelsens skor. Ändå inget nytt i sig, jag har tränat en del i mitt vuxna liv. Ett tag så brutalt att det höll på att gå överstyr, men då mådde jag dåligt på alla plan. Nu med en helt annan input. Nu är det… mer för livet – inte för att jag behöver springa undan något.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s