nörden, solen och yogans förlängda arm

Det är så ljust så man nästan spricker. Snålblåsigt och flera minusgrader. Egentligen inte mitt väder alls, inte blåsten i varje fall, men det är ändå så uppfriskande och pranahöjande att vara ute nu. Känner hur min energibarometer sakteliga kryper uppåt.

Så lättad att jag genomlevde denhär månadens hormonrumba med minsta möjliga påverkan. Kände att den var där, men den kröp inte in i varje vrå av livet. Min egen lilla ovetenskapliga övertygelse är massor av rörelse, svett, vila och bra mat. That’s it. Inklusive yogans förlängda arm, som dessutom sätter plåster där det behövs.

Börjar hitta mitt recept.

Och så tekniknörden i mej, som nått nya nivåer. Skönheten i att kunna följa varje steg jag tar, exakta kilometrar, hastighet och gud vet vad. Lagom mycket utmaning och tävling för att jag ska hållas motiverad och kär i löpsteget. Det svämmar över att vårspringisar på bloggar och det är lätt att dras med, ändå känner jag att det finns en beständighet och en ny beslutsamhet i kroppen & sinnet denhär gången. Många är försöken genom åren och alltid har det slutat i platt fall. Hållit ut några veckor och så har det runnit ut i sanden. Nu har jag sniglat mej fram, hållit tillbaka och stått emot lusten att springa benen av mej. Varvar med de vanliga, sköna promenaderna. Varvar med styrka och balans. Njuter!

Två dagar kvar av Sat Kar Tar. Gjorde den tillsammans med mina yogisar i shalan igår ♥
Härligt att få dela energi och upplevelse.
Gör den med ett brett leende på läpparna, det går liksom inte att låta bli. Funderar ibland om det ens är lagligt att tycka en meditation är så trevlig och underhållande som den här?! Skönt hursomhelst att bara få följa med i musiken och samtidigt aktivt stimulera hjärtmeridianen. Livskrydda och livsviktigt inre arbete på en och samma gång.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s