det blev inte bra, det blev bättre

Yey! att märka hur förkylningen dragit sig tillbaka över natten. Åt massor av nötter, avocado och lagom mycket mörk choklad igårkväll. Och drack vatten. Laddade och sköljde ur. Sov många timmar, som en liten gris, och vaknade utan rasp nånstans och dunket bakom pannbenet var borta. En stund på yogamattan bekräftade att kroppen var så frisk som den kan vara.

Efter uppbunkringen i stan (hej fyllt kylskåp & skafferi!) snörade jag på löpskorna (eller länkskorna, som vi finlandssvenskar säger) och vände näsan mot solen. Sprang. Sprang utan motstånd, bara lite trögt i början innan allt som ska komma igång kom igång. Precis som det ska vara. En liten svängom på 8 km med fartlek längs tråkigaste vägrenen. Undrar vad jag ska sikta på när plogpinnarna snart är borta? Perfekt att lägga upp fartlek och intervall mellan dem. Är ingen sucker för klocka på armen, ävenom jag med med en liten gäspning laddat makens pulsklocka med nya batterier. I-landsproblem.

Tack för tacopaj i kylen att bara värma sen.
Tack för energi att ta en svängom med dammsugaren.
Tack för mumsigt, enkelt plättrecept på mellanmål:

”Mosa en banan, blanda ner ½ dl mandelmjöl och knappt 1 tsk fiberhusk. Stek i kokosolja. Ät”

Att jag sen dessutom fått till ett Tabata-pass på sju intervaller gör mej löjligt stolt, endorfinhög och fånigt smilande. En alldeles skön lördag, som inte blev bra, utan väldigt mycket bättre än jag hoppats. Nu, håret i tofs och så över till syster, som får förgylla resten av kvällen ♥

Annonser

En reaktion på ”det blev inte bra, det blev bättre

  1. Låter som en fin dag och en fin kväll! Tack för att du delade receptet, det ska jag prova!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s