kraftplats

Man pratar ibland om kraftplatser. Speciella platser, som laddar mer än de dränerar. Oaser av ren energi. Självklara ställen, som är magnetiska i sin dragningskraft. På långfredagen besökte jag en sådan plats. En något avlägsen plats i utkanten av min kommun. Ett retreat under uppbyggnad, men verksamheten har så smått kommit igång. Allt är byggt i enlighet med naturen och hjärtat. Vackert beläget vid en sjö uppe i skogen. Nu var allt fortfarande täckt i snö, men byggandet av trädkojorna (för övernattning, tänk!) var i full gång och i huvudbyggnaden strålade värme från spisen och fönstrena öppnade sig mot det frusna vattnet.

Eldsjälarna och ägarna ordnar vandringar och naturupplevelser, tysta retreat, yoga, meditationer, relationskurser och mycket mer i skön holistisk anda. Verksamheten känns i atmosfären – hit åker man för att samla kraft, fylla på och bli omhändertagen. Kraftplats sannerligen. Tystnad, lugn och en stillsam energi landade med en gång i min själ. Som om jag varit där tidigare.

Anledningen till besöket var planeringen av ett litet yogaretreat i medlet av juni. Då kommer jag tillsammans med Ulla-Beth, den ena halvan av ägarparet, erbjuda en yogisk dag i naturens famn. Med meditativ gång, yoga inomhus & ute, chakrameditation och så klart god mat. Det kommer bli underbart! Ser redan framemot att återse platsen omgiven i grönska och med det blåa vattnet skimrande mellan trädstammarna.

Tacksam över möjligheten att få vistas på en så kraftfull plats, tanka både för egen del och sedan dela den yogiska energin med likasinnade. Wahe Guru.

…är namnet.
Annonser

6 reaktioner på ”kraftplats

  1. Så fridfullt och vackert. Lyckliga dig. Lyckliga dem som har dig att samarbeta med!

  2. Tack Nina för det vackra du skrivit och för fina foton! Vilken glädje att ha underbara människor att samarbeta med :)

  3. Vi åker dit när du kommer hit, Annika ;)

  4. Samarbete när det är som bäst ♥

  5. Men åh vad jag önskar att det låg närmare så jag också kunde få följa med. Jag blir glad i själen bara av att se de fina bilderna. ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s