när dörren stängs, öppnas ett fönster istället

Allt har sin tid. Jag tycker det är en skön kliché att luta sig mot. Särskilt när förändring knackar på och det gäller att programmera om och tänka till för att få ordning på cirklarna igen. Förra veckan beslöt vi att maj blir sista månaden vi håller till i vår yogakällare, min, Maricas och Sue´s. Då har vi haft dörren öppen i ett år. Så fort det har gått och så givande det har varit! Orsaken till att vi stänger bottnar i flera saker, men det känns inte relevant att gräva runt i det – utan jag väljer att se det som en av de bästa yogiska erfarenheter jag haft och jag är jätteglad att vi tog chansen. Nu är fokus framåt istället, mjukt och stabilt. Jag har ju bestämt mej för att inte hålla veckoklasser på ett tag, vila från det regelbundna och inrutade. Istället njuter jag av möjligheten att pricka in workshops och spontanyoga. Med ens känns det som att jag har utrymme för kreativitet och lust, som jag först nu inser hur mycket jag har saknat.

Så förunderligt det är ordnat. Ur något mindre gott kommer nästan alltid något väldigt gott.

Annonser

6 reaktioner på ”när dörren stängs, öppnas ett fönster istället

 1. ”Ur något mindre gott kommer nästan alltid något väldigt gott.” Tänk så skönt att läsa dina rader. Jag som du vet gick från en stor yogastudio där jag både undervisade och yogade till en liten egen studio. All kraft har jag hämtat där, på min egen plats. Och jag tror nog att det finns tid för allt. Din kreativitet verkar fullkomligt ha exploderat. Jag läser varje inlägg med större behållning än någonsin. Kram syster!

 2. Kram tillbaka systrar! och tack för back-up, ord på vägen och hurrarop :)

 3. Bra inställning! Visst är det så att allt har sin tid. Något som jag måste öva på att acceptera, jag brukar ha svårt för förändringar fast sen vänjer jag mig rätt snabbt men just i stunden är det jättejobbigt.
  Vilken yoga är det du instruerar i?
  Kram

 4. Jag har också haft svårt för förändring och inte minst överraskningar, men de senaste åren har det slipats bort på ett bra sätt. Tack yogan ;)

  Kundaliniyoga är min yoga idag, men har prövat en del genom åren. Det är också inom kundaliniyoga som jag snart gått klart en 2-årig lärarutbildning – min bästa resa hittills. Sat Nam.

 5. Jag tror mer och mer på att allt är ”omhändertaget” bara vi vågar lita på det & ha tålamod. Härligt att läsa din inställning & din styrka nu. Den strålar ut ända hit! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s