loggar ut litegrann

Packad och klar. Åker imorronbitti. Lång Sadhana varje morgon. Humanologi på schemat. Tent. Samvaro. Gemensam frukost i köket. Sova på golvet, liggande på en hög av ullmattor. En av de bättre yogabubblorna. Sat Nam.

Annonser

4 reaktioner på ”loggar ut litegrann

  1. Varje gång jag tittar in här är det förändringar.
    Sat Nam ❤

  2. Jag har avföljt alla bloggar, men nu i veckan har jag varit på fyra dagars ashtanga workshop och då tänkte jag på dig, så jag kikar in igen. det är första gången jag testar ashtanga och till min häpnad: jag fullkomligt älskar det! jag har aldrig lyckats andas i yoga – inte fått det att funka sista tre åren iallafall. men nu tror jag att det lossnar! och så mycket mer, hurra så kul! YOGA ASSÅ! <3

  3. Hoppas du har haft det ljuvligt på alla sätt :)
    Kram Lina ❤

  4. Ja, yoga asså!! :D
    Har haft det supergott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s