peppar peppar

Här sitter jag och dräller. Nyhetsmorgon på tv ackompanjerat av nysningar och trumpetsnytningar. Välkommen vårsnuva! Med besked. Lite ironiskt att jag förra veckan faktiskt reflekterade över hur förskonad jag, ja hela familjen, varit från förkylningar i vinter. Glömde ta i trä, peppar peppar. Nåväl, en liten snuva är inget att gräva ner sig i. Snyt mej och gå vidare. Fast inte idag. Idag bäddar jag ner mej i soffan och låter allt annat bero.

Annonser

2 reaktioner på ”peppar peppar

  1. Usch då, hoppas jag inte har smittat dig:-). Jag är också riktigt dunderförkyld. Men å andra sidan minns man hur härligt det är att vara frisk. Krya på dig kramar

  2. Exakt. Hur längtar jag inte efter en snorpappersfri tillvaro :)
    Kram och krya på dej du med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s