#löpskolan

Åh det var så roligt igår. Spring, skratt och svett. Löpskolan, som jag drog igång var över förväntan. Tjugotvå entusiastiska tjejer i alla åldrar slöt upp och trivdes. Vår löpcoach bjöd på ett superbt upplägg, pedagogiskt och med humor fick han oss att vilja springa. Ännu mera. Det var ingen skillnad om man redan galant har kapacitet för 10 km eller om man precis börjat ta sina första löpsteg – alla kunde vara med och alla fick absolut något sig till livs.

Hur vi fortsätter härifrån är öppet. Vår Facebook-grupp lever och det är via den som vi i fortsättningen stämmer av och prickar in löpträffar. Vår löpcoach bjuder vi in på nytt när vi känner att vi behöver input igen. Han är mer än välkommen tillbaka, fullträff.

Och vi hade dessutom tur med vädret. Keep on running nu bara.

Annonser

4 reaktioner på ”#löpskolan

 1. Grattis till en sådan fin start! Jätteskoj! :)
  Jag har bestämt mig för att om jag får pengar i 40-årspresent så ska jag ”springa” till Löplabbet och köpa mig ett par riktiga utprövade löparskor. Det blir dock inget avancerat för mig. Inga långa sträckor. Men lite småspring efter lämnande på dagis för att få upp flåset. Och då behövs rätt skor oavsett.

  Lycka till med löpskolan även i fortsättningen! :)
  KRAM söstra mi

 2. 1000 tack Fina Nina för att du är så ivrig o ordnar o samlar ihop gänget! Vilken kick man fick! Och det smittar ju av sig på resten av familjen. Tack, tack, tack- tina !

 3. Du är redan halvvägs när du snörar på dej skorna :)
  För mej handlar löpningen om frihet, bara känslan av att kroppen orkar, vill och kan. Jag blir lite som barn på nytt, få utforska stigar, vägar och avkrokar som jag inte annars rör mej på – eller bara kör med bil längs.
  Och ja, det blir ju en form av meditation!
  Kram och tack, söstra mi ♥

 4. Tack själv! Jag vågade knappt tro vi skulle bli så många och att vi dessutom snart är dubbelt fler i ”intresseklubben” – hur många skulle vi inte vara om alla hade möjlighet att vara med när vi ordnar en träff, vilket gäng :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s