när det bubblar runtomkring

Ska försöka samla tankarna lite. Det snurrar just nu. Nämligen. Många trådar och jag blir alltid så splittrad när det inte rullar på som det brukar. Rutinmänniska som jag är. Upplever också att jag är för mycket i tankarna, dras med på det gamla, vanliga sättet. Orkar inte riktigt hålla emot. Exceptionell månad dessutom – mycket extra på jobb, högre växel i skol- och idrottssammanhang för dotterns del, sista yogaklasserna, livet som hus- och trädgårdsägare… Trevliga ting, egentligen, men när allt kommer på en gång och dagarna blir för systematiska då vill jag inte längre vara med.

Det som på ett bakvänt sätt stressar mej mest är faktiskt yogaretreatet som väntar nästa vecka. Yogalärarutbildningens avslut. Jag åker nu på lördagmorgon och kommer hem först nästa lördag. Jag har en extra lång resväg denhär gången, via Umeå till Lovund i Norge. En ö ute i Atlanten! Det blir alldeles säkert en magisk resa på flera sätt, både en yttre och inre. Det är inte det. Jag känner bara att det ligger så fel i tid, med en dotter som går ut sexan (sommarlovet här börjar ju en vecka tidigare än i Sverige), stort pådrag på jobb och trädgården, som jag ogärna lämnar just nu. Jag vet, det finns en sida av dethär som bara är bra också – att få släppa allt och bara åka iväg. Men just nu känns det som att jag kommer vara på fel ställe var jag än är.

Så ja. Tankar drar i mej. Grubbel och funderingar.
Planering och åter planering. Minutprogram. För att få dessa dagar att gå ihop innan jag åker. Och så lite Murphy’s lag på det också.

Ändå vet jag ju. Som sagt. Att när jag väl är så långt att jag sitter på första färjan mot Sverige på lördag så slappnar jag av. Ännu mera landar jag nog när den andra färjan tar oss från norska fastlandet ut mot Lovund. Fast tills dess blåser jag runt litegrann, virvlar i lite för snabba vindar – sådär så Vatan i mej inte riktigt vet vad den ska ta sig till. Thankgod för meditationen och grönt gräs under fötterna.

Annonser

10 reaktioner på ”när det bubblar runtomkring

 1. Var rädd om Dej och var sak har sin tid, Kram Syss

 2. Kram tillbaks!
  Så länge jag har tid (prioriterar!) att få vara ute en stund varje dag så funkar det, jorden, luften och allt det gröna ♥

 3. Jag förstår dig precis, har alltid lite dåligt samvete när jag inte är hemma…. Men du har valt helt rätt!! Kraftkramar!!

 4. Här sitter jag och är lite less för att jag inte kommer iväg på ett retreat i juli som jag tänkt. Barnen är ju hemma då. Ingen som kan hålla koll på dom…suck!
  Klart du kommer att ha det helt underbart. Kram

 5. Tack för just de kramarna ♥ och ja, jag vet ju att det blir bra!

 6. Det är inte lätt att välja. Eller att prioritera så det blir rätt. I hjärtat.
  Kram till dej med!

 7. Vägen är inte alltid enkel även om den är den rätta för just en själv. Jag skickar kraft, kramar och all energi jag kan. Och i hjärtat vet vi vad som är rätt även om det rent logiskt kanske inte verkar så. Du landar när du reser.

  Allt gott till dig!

 8. Åhh vad jag känner igen mig i det du skriver, ha det underbart!!

  Kram Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s