#springisommarbenen

Sköna endorfiner! Vi var tre tjejer som mötte upp för att springa tillsammans ikväll. Löpskolan har i sig fått ligga i lä då maj var som det var, men nu hoppas jag på ett litet uppsving och sköna springträffar lite varstans i våra skogar & marker. Bara det att få sällskap gör gudagott för själen, ävenom det absolut har sin charm (och nödvändighet) att springa ensam. Det fina ligger i att hitta ett bra prattempo, samtidigt som det ibland säkert kan bli en riktig utmaning om någon är snabb som en hare i gänget! Ikväll sprang vi alldeles perfekt tillsammans och avslutade med lite backträning, armhävningar och stretch. Me like.

Annat var det igår. Då laddade jag i soffan.
Precis som det ska vara.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s