våga vara vaken

Det finns andrum. Nu. En tillvaro jag mäktar bättre med. Återfår bubblet inuti. Detdär livslustiga och sköna, som gör det så mycket lättare att tampas med det sirapssega när det visar sitt fula tryne. Snubblar inte längre över högar av bråte, varken inuti eller på golvet i mitt liv.

Häpnas över hur tusans mycket, som behövde rensas bort och rannsakas innan det fanns plats för andning. Plats för det som är viktigt. För mej. Och hur vassa armbågar det kan behövas för att ta sig framåt i massan. Ta sig igenom. Vara stolt. Våga vara vaken och naken i sitt eget liv.

Så in i märgen glad att det på något sätt vänt. Hur många gånger har jag inte känt så? Finns ändå en genomgående, revolutionerande och magnifik övertygelse om att kursen ändrats om på riktigt. Att det finns styrsel och allt mindre okontrollerbara koordinater. Ett lugn och en tillit jag inte sett maken till. Jag är fortfarande jag, med alla mina attribut, men med större genomsläpplighet och med mer plats för det som verkligen behöver få stråla. Sat Nam.

#dethögstfilosofiska
Annonser

3 reaktioner på ”våga vara vaken

  1. Du strålar ända hit:-). Kram & Sat Nam

  2. Åh, rakt in i ♥:t gick detdär! KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s