jag sprang!

Jag sprang.
Glad att det är över.
Var inte sådär jättetaggad innan och när jag sprang igång var jag inte helt obekymrad över vaden och foten. Vågade inte trycka på riktigt och pulsen tycktes leva ett eget liv… Sätter inte energi på att analysera sönder hela upplevelsen, jag är bara lättad att ha debuten avklarad, nästa gång går det på rutin. Typ. Rätt nöjd över tiden ändå (den officiella vet jag inte ännu) som pulsklockan visade, vilket sporrar och gläder – ser framemot att ta reda på var jag ligger med ett helt piggt vänsterben!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s