springa med nummerlapp

Stolpade runt i högklackat i fredags. Anledningen var invigningsfest i jobbets tecken. Innan dess rätt många dagar i flip-flops på fötterna. Big no no, jag vet ju det, men ändå gjorde jag det. Och vänstra foten tog stryk. Besvärlig känning hålfoten, som gav sig till känna när jag sprang i lördags, och som ihärdigt höll i sig. Hade det inte varit för att jag ska springa mitt livs första lopp ikväll hade jag inte brytt mej så mycket, men nu har det förstås stört mej. Ska det falla på min egen dumhet liksom. Samtidigt kunde jag ju inte veta att dedär bekväma högklackade sakerna skulle inverka så pass kraftigt.

Nåväl. Igår hade jag passande nog tid till massör och hon knep till och knådade mina vader rejält. Aj som fan. Kände hur det lättade i foten vartefter och när jag klev av bänken så kändes absolut ingenting. Halleluja.

Jag kan springa ikväll. Tack.
Att jag sen blir lite lätt nervös bara jag tänker på det är en annan femma.
Det är inget märkvärdigt lopp överhuvudtaget och vi är flera rookies, som ställer oss på startlinjen. Det är bara att pallra på, kanske trycka på lite mer än på en vanlig löprunda, eller bara lufsa på i den takt kroppen vill just idag. För mej är huvudsaken att ta mej över nummerlapps-tröskeln. Våga starta.
Håll tummen.

Annonser

7 reaktioner på ”springa med nummerlapp

 1. Heja dig!
  Håller alla tummar jag har!

 2. Håller mina tummar för dig! : )

 3. Två tummar till!!!
  Du är ju bäst. <3

 4. Här kommer några tummar till, hur det än går är du en vinnare:-)

 5. Håller alla tummarna :)

 6. Håller både tummar och tår! ;)
  Stor kram ❤

 7. Åh, vad många tummar – tacktack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s