dagen d

Min ena klematis får vara med

Jag skulle kunna gå ut och fotografera allt det vackra, som omger midsommaren. Jag skulle också kunna skriva innerligt, vackra rader om det magiska, som omger midsommaren. Men det känns överflödigt och lite krystat, sådär som jag kan känna när en storhelg knackar på. Jag rycks inte med på samma sätt längre och det behöver inte vara all inclusive för att det ska vara perfekt. Istället har jag börjat dagen på yogamattan, i sällskap av solhälsningar och svettpärlor i pannan. Med grönskan som utsikt – där utanför fönstret. En lite mulen himmel och någon enstaka solstråle, som tränger sig igenom. Tänker på hur omfamnad jag är och hur skönt det är att slippa ha så bråttom och jaga det… perfekta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s