#minplättpåjorden

Tycker om det fuktiga och varma vädret. Det är liksom perfekt för en Vata som jag. Återfuktning på alla plan. Kan tycka det är lite spännande med åska också, ävenom jag är fullt medveten om att det inte är något att leka med. Ändå – det magiska med naturens kraft. I min lilla trädgårdsnatur har jag kramat pionknopparna, dedär stora, tunga klumparna, som ligger så fint i handen. Jag är djupt förälskad i dem. Förtrollande vackra står de i rabatten. Jag ser dem från köksfönstret och tänker hur rotad jag är här. Just här. Oavsett vart tankarna för mej ibland. Oavsett vad min mun myntar ibland. Min plätt på jorden. Min del av naturen. Rötterna. Grunden.

Som jag ska ta tillvara det nu. Som jag ska!

Annonser

4 reaktioner på ”#minplättpåjorden

  1. Aha då förstår jag varför jag alltid tyckt om disigt, varmt, smått smått regn. Det är vatan i mig. Härligt att vara så jordad. Jag älskar också pioner & hoppas att jag så småningom får egna igen. Kram

  2. Samma här med vädret :) Och åska är så mäktigt och fantastiskt egentligen. Och krama de där pionerna och stick näsan i dem, det är ren och skär boostning! Fredagskram!

  3. Dessutom ”sånt här väder” väldigt kravlöst och det hjälper mitt system att bara vara :) Boost på många sätt! Kramen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s