s(k)öndag

En lång dag. Idag. Vaknade redan vid sju och kände mej faktiskt riktigt blessed tack vare det. Jag fångar gärna dagen och allra helst börjar jag den med yoga – något som tyvärr trillar bort ifall jag sover för länge. Bara det att familjen börjar vakna till kan förvandla yogan till ett stressmoment, jag vill bara bli klar för att vi ska kunna äta frukost tillsammans. Eller så roar sig någon med att smyga utanför dörren och ibland rycka upp den för att göra sig rolig… då är jag lagom yogisk när jag ryter till och skickar mördande blickar. Låt allt vara där. Eller hur.

Idag fick jag hursomhelst ha min söndagsyoga ifred. Är lite wild & crazy just nu. Har ingen specifik kriya eller meditation, som jag håller fast vid, utan jag lallar på i min egen mix. Och det är så skönt! Befriande. Lekfullt. Uppbyggande. Ja, precis vad jag behöver. Tänker att småningom landar den sadhana hos mej som behöver bli gjord, tills dess njuter jag i spontaniteten och dagslusten.
Tidig morgon i all ära. Har gäspat en hel del sen dess. Inte kommit mej för med något. Nej, det behöver jag inte heller, men det kan bli för mycket av det tröga. Tackochlov har vi springträff ikväll. Ser framemot många kilometrar i syrerik, grön skog. Alltså det är bara bäst att snöra på löpskorna. Inte tänka så mycket. Inte fundera ifall man ska orka eller inte. Bara ut genom dörren och spring! Ungefär som att rulla ut yogamattan. Samma sköna, upplyftande disciplin. Amen.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s