inte många knop

Det är inte gassande sol och vågkluck mot bryggan. Det är väldigt mycket växlande molnighet och kluck i vattenpöl. Fast det gör inget. Kan tycka det är oerhört kravlöst när det är såhär. Jag gör inte många knop och har hunnit landa rejält. Sat Nam. Jag älskar verkligen värme och sol, men något har förändrats och jag går inte under fast vädret inte visar sig från sin bästa sida. Jag går inte heller under fast benen inte är brunast möjliga (med mitt pigment dessutom). Snarare tvärtom. Jag vilar när jag slipper strandstress, solstress och måste-göra-allt-somrigt-på-en-och-samma-gång.
Min intention för semestern är vila. Yoga. Meditera. Träna. Springa. Mycket av det goda. Det goda på det livsbejakande, sunda sättet. Smultron på kvarg/kesella med vaniljpulver i. Spenat, nykål och lök, som doftar förförande i stekpannan. Bananplättar till frukost, bara för att det är nu det finns tid till det.
Bara sitta och titta ut genom köksfönstret.

Läsa.
Träna.

Ha tråkigt!
Prio ett.

Annonser

4 reaktioner på ”inte många knop

  1. Låter ljuvligt & jag är så impad av att du ”vågar bara vara” & är så stark. Sat Nam

  2. Jag känner precis som du när vädret är såhär växlande och långt ifrån varmt. Inga krav! Även om jag inte gått på semester ännu så känns det så hos mig också. Kram!

  3. Åh tack, jag har inte tänkt på det som att jag vågar… istället känns det som att f-ck alla måste-monster :)

  4. Du har redan gått litegrannin i semestermode, sköööönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s