hemåt, på flera sätt

På tåget. På väg hem. Mer om det i ett annat inlägg. Sitter nämligen här med inspiration, tankar och planer så det nästan står ut genom öronen på mej. Känner ju igen det – blir såhär när jag får vara ledig. Det är också nu jag brukar få svårt att hålla mej från kalendern och boka in så mycket som möjligt-hysterin. Men nej, inte i år. I år ska jag hålla tillbaka så mycket jag bara kan och istället göra något riktigt superlativt bra av mina idéer & drömmar.

En förunderlig känsla. Så ny och speciell. Att inte genast rusa iväg och göra allt på en gång. Våga vara långsam och våga vänta tills eventuell The second thought visar sitt smått irriterande tryne. Har varit där så många gånger (läs: höstar) när jag insett efter bara någon vecka in på terminen att det kommer bli svårt att fixa vintern. Småångesten, otillräckligheten och tröttheten. Men inte i år.

Ändå kommer det bli gott om yoga och meditation. Jag kommer hålla klasser och jag kommer planera workshops. Fast inte på det klassiska, inrutade sättet. Och bara tanken på det nya gör hjärtat alldeles fnittrigt. Jämsides fortsätter jag fördjupa mej i det yogiska. Jag har redan valt en inriktning, som tillsvidare mognar fint i navelcentret. En alldeles fantastiskt intressant utmaning, som inte innebär att jag behöver resa halva Skandinavien runt för att lära mej mer, utan som jag kan utveckla hemma och i samråd & tack vare fina människor i min absoluta närhet. Så bra så!
Jag kommer också fortsätta springa. Massor. För jag är ju så kär. Inte längre helt förblindad, för uppförbackar kommer regelbundet, men starkt förvissad om att jag hittat ytterligare en pusselbit. Också i dethär har jag en gryende dröm. Om att springa långt och länge – nej, det handlar inte om maraton, utan om något helt annat. Ett äventyr. A dream come through. Så är den där igen, dendär känslan av igenkänning… hur en dröm eller en idé helt plötsligt manifesteras, som det självklaraste faktum. Som att det hela tiden funnits där, men inte riktigt kunnat beklädas i ord. Förrän det varit dags. Förrän nu.
Lagomdjupa tankar… såhär medan fädernelandets myrar svischar förbi utanför tågfönstret. Vad storstaden hade att bjuda på återkommer jag till. Som sagt.
Annonser

4 reaktioner på ”hemåt, på flera sätt

  1. Blir alldeles ”rysig” av din härliga inspiration & glädje. Kram

  2. Bubbel i flera hjärtan :)

  3. Här bubblar det också av värmen och den kittlande inspirationen i dina ord. <3

  4. Åh, så glad det gör mej <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s