#helsingfors

 

Random pics från en stad jag tycker mer och mer om. Börjar hitta lite bättre. Vågar ta för mej lite mer. Ser det fina, inte bara det gråa. Vi gick massor, massor. Har nog aldrig betat av så många affärer i ett sträck, som vi gjorde dottern och jag. Jag brukar få nog efter ett par timmar, orka shoppa liksom! Men det bara rullade på fint och med oss hem fick vi en lagom uppdaterad tonårsgarderob. Spännande.

Åt en massa gott. Smått klassiska frukosten på Fazer’s café. Pasta på Vapiano. Gott kaffe. Mumsiga bakverk (jo, det också). Jag ser maten som en viktig del av en lyckad resa, hur lång eller kort den än är. Magen ska må bra och det ska smaka gott. Vill unna mej, men ändå inte frossa. Njuta av att bli serverad och slippa disken.

Helmysig minisemester och så glad, innerligt glad, att det med åren bara blir ett större nöje att resa med dottern. Må det få förbli så. Amen.

Annonser

En reaktion på ”#helsingfors

  1. Har varit i Helsingfors två gånger och jag gillar verkligen den stan, den får mig att känna mig bekväm på något vis. Den är inte så stor men det finns så mycket snyggt! Hus. Detaljer. Låter som ni hade det helt underbart! sommarkramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s