these shoes…

…are made for running.

Fick hem mina första skor i barfotastuk idag. Älskar färgen. Älskar lättheten. Springer redan idag med en lättviktare till sko, men som ändå dämpar en fot som inte ännu är särskilt löpvan. Vill verkligen hitta det lättaste av löpsteg och som är skonsamt för hela kroppen. Tänker att fortsatt löpskolning, fotomsorg på alla sätt och regelbundna kortare rundor med mina nya Merrell ska bygga en ännu stabilare löpgrund.

Kändes helskönt när jag testkörde en liten kilometer efter min mil (i vanliga löpskorna) ikväll. Som att fötterna lyfte av sig själv från underlaget och tårna dansade salsa av förtjusning där de fritt kunde spreta ut sig. Nam nam. Så häftigt.

Nej, dethär är inget sponsrat inlägg. Tyvärr & I wish.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s