that’s it

De senaste dagarna har jag i flera repriser stött på underfundigheter om meditation. Sånt som är bra sagt. Sånt som jag kunnat nicka instämmande åt. Speciellt en text har jag haft sparad på mitt skrivbord ett tag och just idag delade jag den på Ansiktsboken. Egentligen inte så märkvärdig, men den lyfter fram något som jag gärna ser mer av. Förståelse och acceptans. Och insikt om att meditation inte är något världsfrånvarande och introvert. Snarare tvärtom.
Det handlar inte om att meditera bort något. Det handlar om att tillåta, släppa in och omfamna. Så mycket skönare än att kämpa med hyveln, försöka skala bort det som egentligen har full välsignelse att vara där. För livet har allt. Är allt. Meditationen finns där som ett stöd och som en länk till det som inte går att ta på. That’s it.
Annonser

3 reaktioner på ”that’s it

  1. Do your practice…. ;) <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s