tack skogen

       
Härligt mycket bär i år. Så tacksam att allt mognat medan jag haft semester och att jag haft ro att fylla frysen. Jag har inte ens satt många timmar på det. Bara gått ut i skogen bakom huset efter blåbär. Bett mannen skjutsa mej till hjortronmossarna (han har bättre koll på dem än vad jag har) och samtidigt fått njuta av tillsammansvarandet, medan vi plockat det gula guldet. Hallonen är inte långt borta de heller. Det är faktiskt livskvalitet de luxe dethär – fast jag egentligen varken gillar att plocka eller rensa, ändå har det nästan varit ett nöje i år. Kanske för att jag är nyförälskad i skogen? Kanske för att det blivit så mycket viktigare för mej att ha schyssta råvaror hemma? Kanske för att jag jagar vuxenpoäng?
Oavsett. Sat Nam & tack skogen. Tack.
Annonser

2 reaktioner på ”tack skogen

  1. Åhh vad härligt! Jag önskar jag hade frysen full men jag målar istället & barnen äter söta flingor med mjölk ikväll till kvällsmat.. usch och fy. Schyssta råvaror gillar jag med. Kram & jag tycker du är så duktigt trots vuxenpoäng:-).

  2. Nästa sommar slipper du målarpenseln, då!
    Kramis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s