en ny början

        
Mr Bhajan håller låda medan jag sammanställer och finlirar med det sista inför den yogakurs, som jag kör igång nästa vecka. Fem klasser med intentionen att stärka eleven inifrån ut. Med yogans verktyg plocka fram den inre kraften, stillheten och livslusten.
Och det är så roligt! Jag älskar att planera klasser, det inspirerar enormt och jag får bara lust att testyoga och testmeditera genom alla mina papper och böcker.
Att jag dessutom upplever hur fint jag fått laddat hela mej under sommaren är det bästa av allt. Hur jag känner mej mer redo än någonsin att börja undervisa igen. I princip börja från början med att skapa den yogaverksamhet, som jag rätt länge gått och filurat på. Denhär kursen, eller blocket, är det första i raden av fler. Jag säger hejdå till terminslånga kurser, säger hej till kortare kurser och workshops. Mer frihet och utrymme både för mej och mina elever. Inte minst mer tid för mognad och utmaning.
”A Kundalini session leaves you feeling fighting fit,
ready and able to tackle everyday challenges with new zest.”
-Maya Fiennes-
Annonser

4 reaktioner på ”en ny början

 1. Hurra för mer frihet!

  ”A Kundalini session leaves you feeling fighting fit,
  ready and able to tackle everyday challenges with new zest.”

  Som crossFit :)

 2. Snart ska jag också sätta mig vid skrivbordet & planera min klass & kurs. Härligt att du är redo & att du utformar din egen verksamhet. Kram

 3. Absolut!
  Whatever bara man rör sig, mycket och medvetet! :)

 4. …så lätt att glömma man håller i rodret själv…
  Lycka till i din egen planering! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s