tacksamhetens lov

                                     

    

Helt klart en skönare dag igår. Friidrott, augustihetta och rökt fisk. Hormonbalans och kräftröd näsa. Och det kanske bästa av allt, kvällens långpass tillsammans med maken. Hade hutlöst mycket ork i benen och kunde hänga på i hans tempo på ett sätt jag inte klarat av förut. Låg högre i puls än vanligt och under längre tid, men det är ju då utveckling sker. Behöver ha någon som trotsar min bekvämlighetszon.
        

                              

Och idrotten. Hur mycket spänning och roligheter den har fört med sig i sommar. Just denhär veckan avlöser tävlingarna varandra och det är både jubelrop och besvikelser om vartannat. Dethär är dotterns första friidrottssäsong och allt är nytt, men det är med pirr i magen vi konstaterar att dethär nog är hennes grej. Glad och tacksam. Och jag njuter av att ha tid att finnas bredvid för första gången ever.

#prioritera
                                      
På onsdag kickar vardagen igång. Känns bra överallt med det. Har verkligen varit ledig. Länge, länge. Så ävenom det inrutade får mej spyfärdig ibland, så är det ändå det som håller ihop det mesta. Rutinerna och detdär extra go:et som kan saknas när man lufsar runt i sin semesterdvala. Denhär sommaren blev som jag ville och mer därtill. Känns som att jag fått en push framåt där det varit trögt och en stillhet där det varit lite för too much. Nu ser jag framemot allt det sköna sensommaren och hösten för med sig. Utmanande, härligt jobbig träning (cirkeln ovan saxad från Hälsa & Fitness 7/13). Mycket yoga för min egen skull och lagom mycket yoga för mina yogisars skull. Springflow och en del uppförsbackar, både de bokstavliga, men också de som utmanar lusten och pannbenet. Rörelse all over the place, amen och tack. Och vila – alltid och förstås. Lika självklar som tandborstningen.
Annonser

6 reaktioner på ”tacksamhetens lov

  1. Alltid roligt att springa med någon som utmanar en lite och tar en utanför bekvämlighetzonen. Det är mentalt jobbigt, men såå bra! :-)

  2. Klart du ska springa fjäll nästa år Nina! (se svar)
    Och återigen. Ditt skrivande är så bra – jag är usel på kommentarer just nu men läser med stor behållning!
    Kram kram

  3. Känner samma, i vardagen och rutinerna kommer goet. Ja, inte hela tiden förstås, men det är ändå bra fint med omstart. En höst till. Lyx.

  4. Jamenjaa, en höst till – vilken lyx!

  5. Kramisar tillbaka! och man behöver inte alltid kommentera ♡

  6. Sätter igång prestationsdjävulen på ett bra sätt ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s