om att ta tillbaka sin frihet

Litegrann känslan av att vara bestulen. Som att någon tjuvat min tid. Särskilt denhär veckan med prioritering av dotterns friidrott och ett jobb, som plötsligt stör fritiden. Liksom.

Och inte haft möjlighet att vara ensam särskilt mycket. Mitt prio ett för att må bäst.

Say no more när lördagen delade på familjen åt olika väderstreck och jag fick all tid i världen. Hann knappt svälja frukosten innan jag kollade kartan, laddade vätskebältet och startade bilen. Har underbara stigar precis vid husknuten, men vidgade vyer i grannkommunen lockar pilgrimsvandrarådern (ett ord det också) i mej.

10 kilometer natur och en underbar terräng att springa i. Trail när det är som bäst. Både lätt och utmanande om vartannat. Torrt och blött. Barrstig och högt gräs. Mörk skog och steniga, stekheta öppna ytor med röda lingon på tuvorna.

Magiskt skönt. Jag fick tillbaka min frihet. Precis så mycket jag behövde för att bli hel igen. Tack.

Annonser

2 reaktioner på ”om att ta tillbaka sin frihet

  1. Åh, vad det ryckte i min ”trail-ådra” nu! Får nog bli ett pass i skogen imorgon!! :-D

  2. Jag hade lätt gjort dej sällskap! Trampa skog <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s