muskelunderhåll

     
     
Ikväll är det VM och självplågeri som gäller. Det förstnämda enbart trevligt, det andra något av nödvändigt ont. Fast på ett bra sätt. Faktum är att jag i princip slutat stretcha både efter löpning och träning, istället förlitar jag mej på yogan, extra rörlighetsträning och foamrollern. Kroppen tackar, mår bättre och svarar bättre när jag utmanar. Visst har jag samlat på mej en del träning senaste månaderna och kroppen har vant sig, så allt positivt kan inte sättas på anti-stretchkontot, men absolut en del.
Ska tillägga att jag inte satt mej i stretchens vara eller inte vara desto mera, bara lösryckta inlägg och åsikter. Jag har bara sett till mitt eget behov och kommit fram till att för mycket av det goda inte passar mej. Jag har rörlighet i grunden och den räcker långt – med underhåll.
Stretchar du?
Annonser

5 reaktioner på ”muskelunderhåll

  1. åh, det här är jag intresserad av. Berätta mer om foamrullen! Det ser skönt ut. Ont men skönt :)

  2. Att kika in hos dig är så kul dessa dagar! Så mycket nyheter för mig som varken löptränar eller gör något gympass. En del känns helt användbart för mig! Den här rullen tror jag fler i familjen skulle vilja ha. Var hittade du den? Och den där TRX-selen, har du sytt den??

  3. Till både Alexandra och Annika – jag kompletterar med ett inlägg asap!
    Glad att ni gillar't :)

  4. Jag stretchar inte så mkt faktiskt efter passen men kör rörlighetsträning, ibland varje morgon, ibland bara några ggr i veckan. Och så yoga på det. Älskar min rulle, förut var jag så öm i djupet på musklerna när jag körde med den men det är bättre nu. Får nog damma av min hemmagjorda TRX….

  5. Visst ska du damma av TRX:en! Jag har den på verandan just nu, men det börjar bli lite chilly att vara ute om kvällarna där :) så snart får den flytta in i garaget, som ska få vara hemmagym i vinter.
    Och rullen är fantastisk, visste med en gång när jag fick nys om den att detdär är grejer! Aj, men jaaaa vad bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s