det är så mäktigt att jag baxnar litegrann

Be careful what you wish for. Verkligen. Jag upplever ofta båda sidorna av den slanten. Ni vet, detdär med att tänka för mycket på något man verkligen inte vill, men så sker just det. Eller då man i hjärtat innerligt önskar något och så landar det mitt framför ögonen på en. Inte alltid att det blir som man tänkt, men det blir ändå på något sätt.

Kraftfullt. Kraftfullt.

En del i min närhet fnyser ju åt dethär. Underskattar tankens kraft. Synd, det finns så mycket gott att hämta ur tanken. Lite som mindfucking, men med en bra twist. Jag jobbar hårt med att tänka över mina egna tankar. Programmera om och påminna mej om vad som gäller. Sluta snubbla runt bland gamla repetitioner. Sa Ta Na Ma. Kirtan Kriya, värsta powermeditationen, som röjer väg för nytt och smular sönder gamla ovanor. Jag gör den nu. Igen. För den är så himla bra.

Kanske därför som mina tankar och önskningar känns extra knivskarpa nu. Får verkligen vakta min tunga. Samtidigt är det oerhört spännande – kan drömma en dröm, tänka en tanke, förnimma en doft, som får mej att stanna till och undra varför just nu? Vad är upp liksom?! Som idag, ett möte, en person. En flyktig tanke imorse och så hör den personen av sig några timmar senare. För det var så det skulle vara och jag visste om det på förhand. Självklart. För mina tankar ligger steget före mina fötter. Det är så mäktigt att jag baxnar litegrann.

Annonser

4 reaktioner på ”det är så mäktigt att jag baxnar litegrann

  1. Ja det är mäktigt. Och att det fungerar även när man inte drar kopplingar eller tänker på det. Jag vet att jag i hela mitt liv varit med om att de jag täkt på, ringt lite senare eller också har man mötts på något annat sätt. Skulle kunna räkna upp många sådana ”sammanträffanden” som naturligtvis är frukten av tankarna :) Krampårej!

  2. Exakt.
    Sammanträffanden. Ödet. Kalla det vad man vill. Oavsett så styr vi mer än vi tror. Läskigt, härligt :)

  3. Lite läskigt att du skriver om det här nu. Vaktar mina tankar mer än jag någonsin gjort den senaste tiden. Jobbar med en yogaelev med Kirtan Kriya & så fint att få dela den till någon annan som så tacksamt tar emot. Kram

  4. Det är Kirtan kriya i luften nu tycker jag. Den görs till höger och vänster. Magiskt, tryggt och kraftfullt. Sat Nam och kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s