mer än tjugo år senare.

Nej, du har inte kommit fel. Jo, det är jag på bilden. Någon outfit-blogg är och kommer dethär aldrig bli, men det var något i luften när jag larvade omkring i mina baggyjeans och regnbågsskor idag. Och jag kan känna lite sorg i hjärtat då jag tänker på dendär 15-åriga tjejen jag en gång var och som aldrig hittade hem i garderoben. Alltid lite för rädd att vara fel. Alltid lite för rädd att klä sig som hon allra helst ville. Idag får hon upprättelse. Mer än tjugo år senare. And I don’t give a damn. Jag tar ingen skit. Mer.

Annonser

10 reaktioner på ”mer än tjugo år senare.

 1. Helt rätt! Jag tar ingen skit heller. Älskar Elin Ek!

 2. Underbart Nina! Och du vet väl att ett säkert sätt för att stärka upp manipura chakra är just – tadaa – att klä sig som just du vill!

 3. Tack!
  *sträcker stolt på mej*

 4. Japp, så är det!
  Trevligare än att hålla ut i stretchpose två minuter iallafall ;)

 5. Vacker vacker vacker. I allt och alltid.

 6. Vad underbart! Tycker själv att det är så skönt att bli äldre och inse att man inte behöver vara alla till lags. Att våga vara sig själv och inte be om ursäkt för det.

 7. Känner igen mig och håller med.
  Underbart fint!
  <3

 8. Egoboost och hjärteboost, tack!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s