min dag idag.

Nu tänker jag faktiskt gå lite emot normen och berätta att jag fyller år idag. Liksom lite stolt sträcka på mej och deklarera att jag blivit ett år äldre. För jag tycker det bara känns bra. Ålder till pappers; ett datum, ett årtal, vad är väl det. Inuti mår jag bättre än någonsin, känner mej starkare och gladare. Har släppt taget om så mycket, dumpat sådant som ger rynkor i förtid. Tar ingen skit längre. Är den jag. Gör det jag vill. Säger hej till här & nu – ingen mer bakåtspolning eller ett ständigt jagande framåt.
För det är ju nu det är. Livet. Nu.

Annonser

4 reaktioner på ”min dag idag.

 1. Grattis igen!
  Ha en underbar födelsedag!
  Kram

 2. Med blommer och med blad, vi firar denna dag.
  HURRA, hurra för fina Nina idaaaaaaag(eller igår rättare sagt)

 3. Stort grattis på din födelsedag!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s