söndag i september.

                                            

    

Septembermagi. Värme och färg. Tända lyktor utomhus om kvällarna. Påminner mej om att njuta. Bromsa. Ligga länge på yogamattan med mantran i hörlurarna, anamma yin. Anamma tålamod. För så mycket har jag lärt mej att jag får inte rusa om höstarna, får inte ge efter för viljan att hinna med allt. Hålla igen litegrann, spara för de mörkare månaderna.
Är trött idag. Prat och skratt med vänner till sent i natt. Det avslappnat sköna i att inte behöva göra sig till och bara slänga upp fötterna på soffbordet. Fast hur härligt och värt det, det ändå är, så blir jag alldeles uppochner av sena nätter. Behövs inte ens bubbel för att jag ska vara bakis. Jag är världens sömngris, som helst går och lägger mej senast tio alla kvällar. Kvällströttare människa är svår att hitta.
Att bromsa är också att omfamna det trötta. Inte falla för frestelsen att världen ska göras färdig bara för att det är söndag. Har gått omkring i trädgården och påtat, ryckt ett par ogräs och bara insupit doften av varm höst. Valt bort långpasset och istället bara ta korta rundan, som var tillräckligt utmanande. Varmt bland tallstammarna i skogen, längs med sandig väg som sög fast steget. Vara mer än nöjd så.
Annonser

6 reaktioner på ”söndag i september.

 1. Septembermagi är rätta ordet. Det är som om sommaren kom tillbaka här. Och det är grönt och vackert ännu, så himla skönt. Jag har förlikat mig med värmen, eftersom fukten inte är så påträngande.

  Mantran i hörlurarna? Har du bra tips på nedladdning? Eller app?

  kram!

 2. Jag har mitt musikbibliotek på telefonen, nedladdat från den musiktjänst min mobiltillverkare tillhandahåller + från mantradownload.com, Spiritvoyage osv. En salig mix, som är lite knepig att tipsa om. Jag är ju lite av mantranörd, så jag surfar mycket kring det och youtube:ar mej fram.

 3. Låter som en riktigt bra start på höstmånaden!

 4. Nu påminner du mig om att njuta av nu! Nina, passar på när jag är boostad från helgen att verkligen från hjärtat tacka dig för att du är en stor del i att jag hittade kundaliniyogan. TACK♥ & stora kramen

 5. Eller hur!
  Vi har ju bara en höst om året ;)

 6. Rätt in i hjärtat på mej – så glad jag blir! Jag tänker ibland på hur våra vägar slingrar sig så fint om varandra, Sat Nam!
  KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s