från skogens djup till personlig träning.

Ja, ni får ursäkta. Det är rätt skogigt här nu. Hade jag kunnat hade jag bifogat doft och ljud också. Så stillsamt i skogen imorse, förutom fåglarna som var smått galna idag. Redan när jag yogade var det ett otroligt tjatter utanför fönstret och vid frukosten var inte en kvist stilla i buskagen. Har fåglar höstkänslor?

Stillsamt i benen också. Hade tänkt vara relativt snabbfotad med tanke på de korta förmiddagstimmarna innan jobbet kallade, men pulsen sköt i höjden med en gång och ävenom kroppen inte kändes trött så var det inte läge att trycka på. Blev en powerwalk inkl. lätt jogg mellan varven istället – aka mysjogg. En liten förkylningskänning retar mej nu såhär efteråt, så jag antar att den förhöjda pulsen ville berätta mej något. Inte mer än att ta det lilla lugna ett par dagar alltså. Det var visst något med… är huvudet dumt får kroppen lida?! Har inte lust med dumheter just nu och allra minst lust att bli liggande i någon envis förkylning.

Vill nämligen vara på benen på lördag då jag ska träffa min blivande PT. Hon är en gammal bekant, så det känns väldigt odramatiskt. Vet att hon är duktig dessutom. På lördag blir det mest fråga om tester, vilket jag ser mycket framemot. Har ju en egen bild av hur jag ligger till, ska bli spännande att se om den ens är nära sanningen. Någon långvarig PT-historia har jag inte tänkt att det ska bli, utan ser det mest som en kick off, som ska ge en saklig grund för min träning. Det är inte så att jag vill ta min styrketräning till höga höjder, däremot vill jag gå mot tunga vikter och att träningen ska vara tidseffektiv och… effektiv.

Får ladda med ingefärsté och vila tills dess. Går finfint det med. Vilans kraft är underskattad.

Annonser

2 reaktioner på ”från skogens djup till personlig träning.

  1. aaahh skogsdoft är det bästa! Krya!

  2. Läkande också, hoppas jag ;)
    Tack ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s