#springibenen

På måndag startar en ny online löparskola tillsammans med Ida, Lofsan och Röhnisch. I våras höll dessa inspirerande träningstjejer en sexveckors dito, som finns i sin helhet här. Följ med på ovannämnda länkar om du är det minsta intresserad. Det kommer jag! Massor av matnyttiga tips och pepp för #springibenen.

Själv ska jag hålla mitt första egentliga pass i vår egen lilla löpgrupp på söndagkväll. Shit säger jag bara. Jag är verkligen ingen löpcoach, tackochlov är det inte fokus på det, utan på att träna och springa ihop. Min uppgift är att ha ett upplägg tillhanda och så kämpar vi tillsammans, hur svårt kan det vara?! Trots att jag inte riktigt vet om jag ska hoppa av förtjusning eller gå och gömma mej bakom ett träd, så ser jag framemot att träffa gänget igen. Springa, svettas & skratta. Tre roliga S.

Annonser

7 reaktioner på ”#springibenen

  1. Åh! Detta ska bli roligt att följa! Nästa gång hänger jag kanske med!

  2. Jag är helt övertygad om att du kommer klara det galant!
    Kram

  3. Låter fint det! Jag kommer inte följa programmet nu, men absolut suga i mej tips och pepp!

  4. Tack snälla! Har inget att nervösa över egentligen, men då det är jag som samlat ihop gänget vill jag ju ha nåt att inspirera med också ;)

  5. Jag hade också varit lite nervös, men det fixar du! Positiva tankar och ha kul bara! :-)

  6. Åh det låter ju jättekul :D Lycka till!!

  7. Det gick bra, ska återkomma med någon rad om det hela :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s