färg för min själ.

Blir alldeles till mej av naturens färger just nu. Dethär är mina färger! Terapi på själslig nivå. Så förunderligt det är, efter så många år då jag krigat mej genom sommaren – velat älska den så högt och ta till vara varje solstråle så till den milda grad att jag nästan brunnit upp. Hur jag höst efter höst kippat efter andan, liksom förbrukad, trots att jag borde vara boostad och energisk. Blundat för mönstret, inte velat se. Förnekat.

Först nu. Kanske till och med först i år. Har jag följt de inre signalerna och visserligen njutit av sommaren, men inte slukat den med hull och hår. Inte jagat varje solstråle, inte gett efter för den-perfekta-sommardags-stressen och inte strävat efter att få hela världen färdig innan hösten. Istället har jag dragit mej lite undan. Inte eldat på min Pitta.

Mums för själen. Mums för tillvaron. För nu har jag ork att ta in hösten. Gå långsamt bland löven. Uppleva den fullt ut när jag springer i skogen. Njuta av att jag fortfarande inte behöver frysa fast det är mitten av september. Står stabilare. Vatan är lugn. Pittan är lugn. Äntligen.

Annonser

7 reaktioner på ”färg för min själ.

  1. Så lika vi är. Igen. Min syster!

  2. Ja det är så vackert, jag älskade dina armband, så fina!

  3. Längtar efter höstens färger, här känns det ganska grönt än så länge. Känner igen mig har inte stressat mig igenom den här sommaren för en gångs skull. & både Vata och Pitta det är jag med. Kram

  4. Tänk att vi blir klokare med åren ;)
    Kram!!

  5. Ja kan bara säga detsamma även om jag har kunnat öka takten lite mer denna sommar men bara sådär lagom så jag har njutit av livet. Känner att det har varit min bästa sommar som jag kan komma ihåg. Och nu är jag redo för hösten som är en favorit med alla färger och krispighet som den bjuder på.

    Kram Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s