hampaprotein.

Dessa två står på hyllan i mitt skafferi. Hampaprotein. Jag har prövat lite olika proteinpulver genom åren, beroende på hur jag ätit. Har jag en grönare period i mitt liv och undviker kött, kompletterar jag helst med proteinpulver så jag slipper tänka så mycket. Helt ärligt.

Nu finns hampaproteinet i mitt skåp, som ett komplement. Det har inga konstiga ingredienser och inga diskutabla sötningsmedel. Protein rätt och slätt. Perfekt efter träning, innan maten är färdig. Perfekt som mellanmål en lång eftermiddag på jobb. Känns också okej att blanda ner i dotterns smoothies.

Både CocoVi’s och Hanf Natur’s produkt innehåller ca 50 % protein, rikligt med både fibrer och aminosyror, samt bra fettsyror. Kort och gott. Ren natur.

Pulvret smakar kanske inte solvarma jordgubbar och vaniljglass, snarare torkad spenat och gräs. Inte så gott att jag bara blandade ut det i vatten och drack precis. Fast smak är en vanesak och nu tänker jag inte på det när jag mixar ner pulver med avocado och kiwi till en kräm att äta med linfrön på. Eller i banan, jordgubbs och rismjölkssmoothien. Eller nedrörd i tex. havreyoghurt. Och alldeles säkert försvinner grässmaken om du tillsätter dethär i en grön drink med bladgrönt och örter. Mixa och drick.

Nej. Inget reklaminlägg, bara en liten puff för något
som jag vet några av er varit nyfikna på.
Länkarna går till finska sidor.
Annonser

4 reaktioner på ”hampaprotein.

  1. Härliga bilder! ♥

    Jag är inne i en lite segare period nu, men det beror inte så mycket på höst och mörker, utan mer att det blev en rejäl urladdning på loppet förra helgen. Snart är jag på G! :-)

  2. Tack för mer info om hampaproteinet! Själv använder jag Holistics vassleprotein, funkar finfint också :)

  3. Urladdning kräver uppladdning ;)

  4. Det är jag säker på att det gör :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s