boosta immunförsvaret.

Jag är inne på andra veckan med en halvförkylning. Det är varken eller. Lite småtrött, lite snorig, lite seg i kroppen. Tänker att det jobbas febrilt i immunförsvarsfabriken och småler litegrann åt faktum att jag precis håller ett 3-klassers yogablock med just temat immunförsvar.

Känner att det passar som hand i handske att leva som jag lär nu och ägna mej i 40 dagar åt mitt immunförsvar. Boosta det som boostas kan. Finns flera fina kriyor med fokus på just immunförsvaret och ännu flera meditationer.

Den meditation jag valde denhär gången är Kriya for Disease Resistance and Heart Helper. Egentligen en kriya, men jag kör den som meditation.

Kriyan jag ska försöka hålla mej fast vid (fast det finns ju inget försöka, det är bara att göra) är en underbar klassiker; Kundalini Yoga for Disease Resistance. Som bekant har jag lite svårare att keep up med kriyor, det går mycket bättre med meditationer. Brukar tänka att huvudsaken jag har en livlina, sen får det andra hänga lite lösare. Meditation är absolut min livlina. Sat Nam.

Annonser

2 reaktioner på ”boosta immunförsvaret.

  1. Tack för att du delar med dig♥. För mig har det också varit lättare att hålla i med en meditation. Handlar nog en del om tidsbrist också. Din kriya är en gammal favorit med meditationen är ny. Me and god mantrat har jag gjort i en annan kriya. Minnen kommer tillbaka:-). Tack igen. Kram & ha en underbar dag!

  2. Samma här. Tiden, tiden… den räcker inte alltid till, hur gärna man än ville. Ser det inte som ett alternativ att gå och lägga mej ännu tidigare för att orka stiga upp vid fem. Nejtack, särskilt inte höst- och vinterhalvåret. Tänker man får anpassa yogan så den funkar med resten av livet, det är inte värre än så. Och så bort med det dåliga samvetet, piskan på ryggen och allt sånt onödigt.
    Kram fina och tusen tack för din mysiga energi ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s