här kommer jag och trotsar alla vädermakter.

Jag hade i alla fall tur med vädret. Ja faktiskt. Finns det något skönare än att vara ute (förslagsvis springa) när det regnar och snålblåser. Jag blir lite mallig när jag gör det – här kommer jag och trotsar alla vädermakter. Obetalbart när man efteråt får vrida ur mössan, sätta skorna på tork och ställa sig i en varm dusch.

Att benen vägde bly och det kändes som att rumpan släpade efter mej där jag sprang tar vi en annan gång.

Annonser

4 reaktioner på ”här kommer jag och trotsar alla vädermakter.

  1. Det finns inget bättre. Det skulle vara när man stapplar ut ur gymet, nyduschad och möts av kvällssolen en fredagskväll i juni ;)

    Bra jobbat!

  2. Jo, det skulle få godkänt. Också. ;)

  3. Uuuh, inspirerad av dig så hade jag tänkt kuta runt i träskis skogen imorse. Men efter att ha stillat djuren så beslöt jag att höststorm av det sibiriska slaget samt isig regn inte passar. Alls. Så mössan av för dig min modiga vän. Jag tar nya och hoppeligen torra tag imorgon.

  4. Konstigt. Det var inte så kallt här norröver…. men hade (tyvärr) dubbla underställ på mej. Note to self ang. det: såååå kallt är det inte om jag ändå ska springa. Inte undra på att benen inte ville röra på sig ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s