en sån dag.

Höstlig pelargonglädje, räddad ur svinkallt växthus.

Det var tänkt jag skulle springa ett terränglopp i motionsklass idag tillsammans med en springkompis. Hade packat ihop mej färdigt igårkväll och ställt alarmet rätt tidigt imorse. Fast Murphy ville annat. Ni vet, när det bara radar upp sig med aber, motgångar och fel fot. Regnet smattrade trivsamt  NOT  mot fönsterbrädan, dottern vaknade med fel fot, fan och hans mormor (vad som egentligen hände besparar jag henne genom att inte gå in på detaljer) och min springande vän vaknade med ond rygg. Joråsåatte.

Det var en sådan morgon att jag faktiskt, efter att det värsta lagt sig, var tacksam att det inte blev någon blöt terrängrunda. Regnet höll i sig och det var riktigt bitande ute. Unnade mej en lång frukost, lite plock och röjning i garderob (fast det kan knappast kalla att unna sig). Husfriden sänkte sig. Och när molnen väl skingrade sig snörade jag på mej skorna och sprang som för sista dagen inkl. några backintervaller, som registrerade ny maxpuls i min klocka. Joråsåatte.

Gnäller lite över min axel, som det sticker oroväckande i på nytt. Den blev lugn och fin av akupunkturen till först, men nu antar jag att den reagerar med protest. Sådär som den kan vara när nålar, triggerpunkter och sånt är där och rubbar cirklarna. Skänker den så snälla tankar jag förmår och besparar den värsta möjliga träning, ävenom det kliar i fingrarna att pressa på.

Lite dipp idag alltså. Fast det får det vara ibland. Går ju ingen nöd på mej precis, här i soffan där jag halvligger och mitt enda bekymmer just nu är om jag ska kliva upp och koka några ägg till middag eller inte. De större bekymren tar jag en annan dag.

Annonser

5 reaktioner på ”en sån dag.

  1. Ibland kommer livet emellan… Styrkekram!

  2. Man kan inte alltid vara på topp! Det kommer fler gånger! Kram

  3. Lite ”spännande” men söndagmorgon, som mest kändes som en måndagmorgon.
    Det var liksom tisdag redan idag ;)
    Tack för kramarna ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s