Sat Kar Tar och en massa färg på mitt gräs.

Helt amazing. Vad jag kan tycka dethär är vackert. Mina sinnen behövde sin lunchpromenad idag. På alla sätt. Det handlar inte om några långa kringelikrokar, bara en kortis genom byn, längs med ån. Bara för att komma ut en stund. Bara för att ladda med några djupa andetag. Genom näsan.

Just idag också en lättnadens promenad. Fått svar på blodproven och behöver inte längre fundera om jag har celiaki eller inte. För det har jag inte. Jag har inte funderat ihjäl mej på det, men visst har jag bekymrat mej litegrann. Det är liksom lättare att inte ha det. För att förklara det på ett klumpigt sätt. Däremot har jag alldeles för låga järndepåer i mitt blod, så nu får jag snällt knapra järnspik ett bra tag framöver. Blev strängeligen ordinerad en tablett om dagen tills mitt järnförråd är fyllt till bredden. Sådär kan jag ju inte gå omkring och ha det, menade läkaren. Han är inte som andra läkare dendär. Men det är en annan historia.

Ikväll sista passet i mitt yogablock för immunförsvaret. Gottar mej åt det som yogisarna ska få göra och uppleva ikväll. Ingen yoga mer märkvärdig än någon annan, men ibland känner jag bara att det finns extra mycket prana i en del kriyor och meditationer. Liksom jag kan uppleva att det inte är jag som bestämmer vad vi ska göra på passen, det är något som blir serverat inifrån. Utan att gå in på ännu fler flummiga detaljer. Sat Kar Tar –

”…is a key to living in a state of faith.  We are calling our souls to walk, to experience, to do.  When we open to the flow, we establish a path for the Universe to flow back to us in response.”

Annonser

8 reaktioner på ”Sat Kar Tar och en massa färg på mitt gräs.

 1. Underbart vacker bild!!!
  Det där med järn i blodet…som jag också kämpat med det…läkare som tyckt att jag borde ligga på sängen och inte orkat annat har jag ju träffat på en hel del.
  Men nu nu när jag är satt i övergångsåldern = utan mens..då minsann är den på topp.
  Fast det önskar jag dig ju inte alls.
  Kram

 2. Har tänkt en del på Sat Kar Tar, tänkte göra den på en av mina klasser. Ibland upplever jag att det pratas ”inifrån” när jag undervisar.. äsch du förstår nog vad jag menar.. Kram & hoppas dina järnnivåer stiger stadigt!

 3. Jag har ju testat ligga soffa hur mycket som helst, sisådär ett par år, tills jag förra hösten beslöt mej för att skita i hur trött jag var och trotsa all seghet. I kombination med konditionsträning, bättre(!) mat och lite hjälp av järntillskott fick jag ju näsan över ytan igen. Nu gäller att boosta lite till så må det hållas på bra nivå forever.
  Kramen!!

 4. Förstår precis! Till och med min röst ändrar när jag undervisar. Fascinerande :)
  Kram och tack!

 5. Åh vilken boost-bild! Så vackert det är nu. Härligt med näsandningen :)

 6. Supervackert och friskt! Just löööv(!) it ;)

 7. Oerhört vackert! :-)
  Och vad skönt att allt (utom järnvärdet) var bra. Just det är ju ganska lättåtgärdat. :-)

  Kram M

 8. Jo, en del tabletter är mer ok att behöva tugga än andra – om man säger så ;)
  Kramen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s