yogaboost.

Sat Kriya. Yogaboost. Livsboost. Hur jag hatälskar den. Sat och jag suger naveln inåt, Nam och magen slappnar av. Mitt fokus i tredje ögat. Skärpan i ryggraden, i armarna och min handmudra. Det hårda jobbet medan det varar. Tre minuter. Sju minuter. Elva minuter. Tjugotvå minuter. Ännu längre. Att bara göra. Sat Nam. Sat Nam. Sat Nam.

Efteråt stillheten. Den absoluta. Energin som cirkulerar. Peace of mind. Eller helt fecking superjobbigt. Det är vad det är. Hursomhelst en kriya som har allt det jag behöver. Dynamit. En powerbar i yogaform, helt autentisk.

Sat Nam.

Annonser

10 reaktioner på ”yogaboost.

 1. Vilken underbart vacker plats!
  Är själv alldeles i början av mitt praktiserande av kriyor men tror att jag kan förstå hur du menar. Att hålla ut, vara kvar är plågsamt när man är van att köra ett race som om det gällde livet. Men 22 minuter, eller längre, vilken utmaning! Måste ge en riktig tillfredsställelse när man tagit sig igenom.

 2. Ön Lovund i Norge, helt magisk plats jag fick uppleva i försomras!
  Det häftiga är att ”genombrotten i yogan” avspeglar sig i livet också <3

 3. Wow, vilken bild!

 4. Hatälskar är rätta ordet:-). Har ofta med den i mina klasser, men undviker den hemma ……:-) Kram

 5. Åh den ser ut som min asana! Och sitter du i den så länge, jag längtar tills jag är där mer än några korta andetag… Och bilden – den är som du, helt magisk!

 6. Låter som ett bra upplägg… för dina elever ;) ;)
  Nämen, skämt åsido, det är en tuffing! Kräver en hel del disciplin att hållas vid den och verkligen lyfta sig själv.

 7. Ja, har förstått att det är något liknande du har i din träning. Nu sitter jag ju med tårna i marken där, då jag har sandaler på mej, men annars är det att sitta på hälarna med vristerna i golv. Som jag skrev här ovan så är det en tuff övning. Springer gärna undan den, samtidigt som jag älskar powern i den.

  Och tack snälla för dendär komplimangen, oj ♥♥♥

 8. Jag sitter på hälarna och sjunker med hela min tyngd men rak rygg och det är då tårna vill gå av :) Jag gör andra saker med överkroppen, olika vridningar och det känns ÖVERALLT. Men nu är jag i stadiet att jag liksom också hatälskar den för den har givit mig så mycket men är fortfarande efter tre månaders daglig träning ädå smärtsam. Sitta på hälarna med vristerna i golvet känns som semester ;)

 9. Ah, så!
  Min kropp gillar överlag att sitta såhär och faktiskt också med tårna i golvet, töjer skönt. Men så har jag andra vill-helst-inte-positioner istället ;)
  Gillar din semestermetafor ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s