frisklufts ab.

 

Detta var dagen då jag hade tänkt springa intervaller, men kroppen ba nähä du. Så pass mycket klokare har jag i alla fall blivit att då lägger jag ner, vilket var riktigt skönt idag. Hade ärligt ingen lust att släpa omkring med en trotsig kropp och med tungan hängande nere vid knäna. Inte idag.

Det är inte värt att trotsa, ävenom det finns gånger då det är latheten som talar. Erfarenheten säger mej hursomhelst att det finns en risk att hamna i sängläge med en förkylning from hell eller något annat elände, om jag inte lyssnar. Att träna är ju att bryta ner en aning, jag påminner mej så ofta jag kan om det. Lär mej hela tiden var kanten är, hur jag balanserar bäst. Så det fick bli en powerwalk med några korta rusher, sådär så pulsen vaknade i alla fall. Good enough och mer än så.

Mycket vyer nu. Igår var de extra blåa. Gick en vandringsled med sjöar som tema, tillsammans med dottern. Vi har haft höstlov i två dagar och verkligen tagit tillvara syret i luften och tankat ljus. Tacksam att tonåringen hänger på ibland, ävenom det inte är friktionsfritt. Samtidigt ser jag ju att hon tycker om det och att hon själv märker hur bra hon mår av det. Försöker att inte göra någon stor grej av våra utflykter, liksom bara konstatera att nu går vi och så gör vi det.

Tillbaka till verkligheten imorron. Kort vecka. Himla skönt. Har sannerligen laddat batterierna denhär förlängda helgen, som tre söndagar på raken ♥

Annonser

5 reaktioner på ”frisklufts ab.

 1. Klok du är som lyssnar på kroppen och erfarenheten. Tänk om man kommit på det lite tidigare… Låter som underbara dagar att leva på länge!

 2. Mysigt när tonåringarna följer med ut <3 även om det kan vara svårt ibland. När vi åker iväg med husvagnen brukar det gå enkelt men hemma i vardagen är det alltid så mycket annat!!! Klokt att lyssna på kroppen.
  Kram Lotta

 3. Så mycket man borde ha fattat tidigare ;)
  Kram!

 4. Jag hoppas att det ändå är nåt de minns sen som vuxna, att man släpade ut dem och fick loss skrattet! För man ser ju hur de kämpar emot emellanåt, de vill vara fjantigt barnsliga, men tonårstrulet sätter stopp :)
  Kram!

 5. Låter klokt. Ibland är jag dålig att lyssna på kroppen, men jag försöker…!
  Fina bilder! :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s