hej snökrisp.

Fick vakna till en vit värld idag. Lika märkligt varje år. Spritter väl inte precis i mej av glädje, men samtidigt är väder… väder. Svårt att irritera mej när jag fått sova mina åtta timmar och landat mjukt i morgonens meditation. Så annorlunda det är när de babblande tankarna blivit sedda. Bara det. Jag har vältat & ältat och varit i min monkey mind för mycket den senaste tiden, men när jag väl sade det högt och satte ner foten så sprack trollen. Som vanligt. En helt annan ro i yogan. En helt annan ingång i meditationen. Peace & Love verkligen.

Ikväll var återträff med min PT inplanerad, men eftersom jag fortfarande har sommardäckad bil får det bli en annan dag. Så skönt att det finns utrymme för kompromiss och förändring. Istället får det bli hemmaträning och en liten svängom i löpskorna. Tänker absolut inte sätta dem på hyllan bara för att det blir vinter. Varför liksom? Förra vintern kommer för alltid finnas i mitt minne, som vintern då jag började springa. Luften är superskön, förutom när det är minus tjugofem kanske. Efter några missar i beklädnad så lär man sig snabbt vilka lager som gäller för att man ska frysa så smått till en början och bli lagom varm när springet kommer igång. Bra skor, med bra grepp. Mössa på. Ut med sig bara!

Tänk inte så mycket. Sannerligen note to self. Må aphjärnan begravas i snö. Det är så mycket skönare när den håller klaffen.

Annonser

7 reaktioner på ”hej snökrisp.

 1. Min bror som bor i Luleå och är maratonlöpare o tränar mycket året runt, han lämnar in skorna för dubbning varje höst, sen är det bara och springa :)

 2. Hoppsan! Här går man omkring i något som liknar augusti värme mitt på dagen…Så det kan vara bara!
  Kram

 3. Tror att vi här längre norrut är mer härdade, säger det inte för att vara dryg ;) utan mer som ett konstaterande. Man ju inte ge upp bara för att dendär vintern kommer, lika bra att kavla ner(!) ärmarna och köra. Köpte ett par trailskor, som ska funka på vintrigt underlag också, får se vad de går för!

 4. Njut du! Jag njuter först av krispet ute, sen njuter jag av spisvärmen inne :)
  Kramen!!

 5. Igår kväll joggade jag (bara en kort runda) med pannlampa & vinterjacka i mörka skogen. Fungerade bra! Kram

 6. Snö! Ja, det är bara att göra sig beredd. Jag brukar använda broddar som jag trär på utanpå skorna när jag vinterspringer, funkar också!

 7. Tycker det är lite häftigt också. Med vinterlöpning. Trotsa vädrets makter liksom och hur skönt det är när man varit på sin runda och kommer in i stugvärmen igen. Aldrig smakar väl varma duschen och soffhörnet så bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s