helheten.

Jag tycker det är så häftigt. Tvära kast. De djupa funderingarna, formuleringarna och morgontimmens meditationer. Så svidar man om x antal timmar senare till löpartights och spänner på pulsbältet, för att köra intervaller utan tillstymmelse till meditation. Ändå är allt där. Hela tiden. Helheten och de många delarna. Fascinerande. Och så mitt i livet. Precis som jag vill ha det. Tacksamhet.

Annonser

7 reaktioner på ”helheten.

  1. Va härligt skrivet :-)

  2. Tack, Nina för löpinspiration! Idag använde jag trailskorna som bara är vara vid powerwalks, för första gången planlöst på stigar i skogen, sprang ditåt jag kände för, utan att mäta eller ta tiden. Försökte springa långsamt, härligt, men vad svårt!!

  3. Yey!
    Mer långsamhet åt Lotta ♥♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s