en sådan dag. en sådan röra.

Inte världens vänaste människa idag. Det är en sådan dag. Tänker att jag kanske har nytta av det ikväll när jag ska träffa min PT och få mitt träningsprogram. Samtidigt pms:ig i kroppen och har svårt att avgöra om det är egentligen är läge för soffa, tidning och filt över fötterna, eller om allt svänger till det bättre när endorfinerna kickar in bland hantlarna sen. Inte alltid lätt att läsa av kroppens insinuationer och ibland blir jag i ärlighetens namn lite trött på lyssna inåt till förbannelse – min överanalytiska sida behöver sannerligen inte gödas ännu mer.

Avsätter nödvändiga minuter av min lunch på en promenad. En boost jag inte gärna hoppar över. Gör mitt bästa att gå långsamt, behövs dagar som detta. Går förbi det obebodda huset, fascineras av takens färger. Det gröna och det röda. Så otillrättalagt. Önskar mera av det omkring mej. Pedanten i mej häpnar. Skönt rörigt och färgglatt. Med röra menar jag inte mer smulor på köksgolvet, som får mitt pms-lejon att vråla höga oktaver, utan helt enkelt bara mer liv i livet. Det tonar ner även de värsta hormonstormarna, det får mej att flytta fokus från navelskåderiet. Det får mej att se det fina i det fula, och skilja mellan insinuationer och klarspråk.

Annonser

6 reaktioner på ”en sådan dag. en sådan röra.

 1. Här känner man igen sig.. Hälsningar från en pms-kompis:-) Kram

 2. så synd att det är obebott!!!!!! Så fint!!!
  Känner igen det där med att överanalysera…!!! ”sluta tänk!! var bara!!” brukar jag säga till mig själv!! Undrar om det är ett kvinnligt drag det där..! Jag önskar ibland att jag var mer som min sambo som ”bara är” och ”bara gör” utan att analysera sönder… Tränar flitigt på det :)

 3. Vi har (tyvärr) en rätt stor klubb, men samtidigt skönt att veta det alltid finns igenkänning och medkänsla ❤️
  Kram!

 4. En varm likadan till dej!

 5. Finns helt klart potential i detdär huset!
  Jamenjaaa, kvinnor som tänker för mycket var det visst?!! Gör som du, tränar flitigt!
  Kramis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s