när jag lyfter. bokstavligen.


Jag visste ju nog. Bara jag får på mej träningskläderna. Kommer mej iväg. Så svänger det.


Ännu mer svängde det om träningen. Så nöjd med programmet, så nöjd med coachningen. Är tvungen att skramla fram en bild från i somras, då jag hade en exakt likadan dag, som sög, men som vände efter en timme hängande i trx-remmarna. Det är inte vem som helst ni har att göra med, hormonerna.

Mitt träningsprogram då. Basic! Exakt & precis, som jag ville ha det. Förutom bicepscurlen kanske, snark, tråkigt, men jag ska göra den. Får ta det som en yogi – motstånd är till för att övervinnas… Marklyften, bänkpressen, knäböjen och axelpressen ser jag mest framemot att jobba med, nu när jag fått rejäl teknikhjälp. Inga tunga vikter ännu, här ska stärkas från scratch. Tack.

Sade jag att jag mår finfint.
Och att mina armar darrar.
Annonser

2 reaktioner på ”när jag lyfter. bokstavligen.

  1. Härligt härligt! Och ja, tänk vad träning kan göra för känslan och energin.

  2. …och tänk att få vakna såhär dagen efteråt med skönt mör kropp och stiga ner på golvet med rätt fot ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s