kvinnlig list är att meditera istället för att vika tvätt.

Det är grymt lätt att tycka om kulna förmiddagar då jag jobbar kväll. Istället för att stressa runt och göra världen färdig, hänga tvätt, skura golvlister och -hemska tanke- åka in till stan för att storhandla, så ser jag oftast till att komma ut en sväng. Idag bara en kortis, men less is more bara jag får min dos av syre och bar himmel. Sen finns den ingen hejd på myserierna.

Låsa dörren. Släcka alla lampor. Gömma mobilen. Tända ljus. Placera (fake)fårskinnet mitt på golvet. Veva igång tuben och sjunga med Snatam.

Dethär laddar mina batterier mer än mycket annat. Känns som en bonustillvaro. Särskilt sedan jag kom ifrån att jag måste ta igen allt hushållsarbete som blivit efter, när jag har ledig förmiddag. Varför liksom. Det går absolut ingenstans (I wish) och jag fyller hellre på mina reserver än jobbar dubbelt med diskborsten.

Ser det som mitt sätt att använda min kvinnliga list.
Eller hur man nu ska säga.

Annonser

10 reaktioner på ”kvinnlig list är att meditera istället för att vika tvätt.

  1. Ha ha halleluja, säger jag!!! <3

  2. Säger jag också ;)

  3. Underbart! Klart man ska passa på att njuta när man är ledig, inte ränna runt som en skållad råtta! Att jag inte förstod det förrän för ett litet tag sen… Låter som världens bästa morgon! Imorgon är jag ledig och jag tänker inte städa eller handla nåt!

  4. Du är så smart! Det gäller att suga ut allt man kan av sin egentid:-). High five & kram

  5. Me like! Och jag som tänkte just vika tvätt, dammsuga lite mm. Nä, det blir nog ett litet yoga pass först i alla fall! Tack för påminnelsen!

  6. Det viktiga först ;)

  7. Önskar jag hade varit så klok tidigare i mitt liv! Men det är aldrig för sent att göra rätt :)

  8. Aldrig för sent! ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s