torsdagslycka.

   

Lycka kan vara många ting. Ikväll var det att cykla hem på bara, våta vägar från jobb. Svida om till löparmundering och få med dottern till backen runt hörnet. Springa upp, springa ner, springa upp, springa ner och repetera. Tills vi fick ihop fem kilometer. Jogga in i duschen, köra Gunde Svan-varianten (och drömma om kortsnaggat hår) och sen landa mjukt i soffan. Ah, torsdagslycka.
Annonser

5 reaktioner på ”torsdagslycka.

  1. Åh, härligt! Tänk vad långt du har kommit som kan se lycka i det. Jag förstår precis!

  2. Jag drömmer också om kort hår! Snart, snart!

  3. Jag förvånar mej själv. Om jag ska vara ärlig :)
    Men så skönt att ha kommit förbi näää-jag-orkar-inte-tröskeln.

  4. Jag drömmer bara i… drömmen. Har klippt mej kort några gånger i mitt liv och gråter mej ut och in innan det växt ut igen. Men ändå, det skulle vara så behändigt med kortkort. Skölj ur, klart liksom!

  5. Ah, härlig härligt!! :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s