den yogiska verktygslådan.

Fick uppleva yogans storhet igårkväll. Än en gång. Bara det att få vara delaktig i andra människors process och yogautveckling gör mej ödmjuk och varm inombords. Jag känner också skillnaden i mej själv. En knappt märkbar förskjutning mot växande tillit. Från att ha kämpat mycket med att ”få till yogan på rätt sätt”, så litar jag alltmer på att det är yogan som gör jobbet – inte jag. Jag är bara förmedlaren. Jag behöver inte heller plussa till eller dra ifrån, jag behöver inte förändra och lägga mej i tills jag blir blå av utmattning. En övertygelse, som inte fanns i min värld innan kundaliniyogan då jag inte hittade rätt hur jag än försökte. Idag känner jag mej omhändertagen fullt ut. Trygg och övertygad om att dessa yogiska verktyg verkligen fungerar och har effekt. Jag bär omkring på en ovärderlig verktygslåda, som jag är väldigt rädd om, men som jag också väldigt gärna delar vidare ur.

Ett av de mäktigaste verktyg jag vet är mantran. Allt magiskt som händer när vi hängivet upprepar ord och toner om och om igen. När innebörden går upp för oss och vi inser att ingenting är omöjligt. Det mantra jag delade vidare igår är ett av de mantran, som helt klart transformerat mej på djupet. Det skär genom negativitet och fientlighet. Plöjer genom motstånd och rädsla. Hjälper dej genom motgångar och utmaningar. Bäddar mjukt så att du ska våga hoppa. Och inte minst, sjunger du mantrat i meditation med händerna placerade över hjärtat, den vänstra handen över den högra, så bjuder du in överflöd i ditt liv. Du banar väg för underverk, mirakel och härligheter. Bara sjung hängivet och tillitsfullt. Bara gör det.

”Aap Sahaa-ee Ho-aa
Sachay daa sachaa dho-aa
Har Har Har”

Snatam sjunger den här.
Jai-Jagdeesh här.
Nirinjan Kaur här.

Sat Nam.

Annonser

12 reaktioner på ”den yogiska verktygslådan.

 1. Det låter så mäktigt och kraftfullt när du beskriver det! Jag vill också prova mantran lite mer på riktigt, jag dras till det, kanske ett behov jag har nu. Jättefina ord.

 2. Här känner man igen sig. De som jag träffar enskilt med yogan har fått sådana effekter, mycket mer styrka och lugn. Så tacksam över yogans verktyg, bara att buga sig ödmjukt över att jag får förmedla dem. Mantrat är nytt för mig. Tack för att du delar med dig. Sat Nam och kram

 3. Åh så vackert mantra. Jag tror att den vibration som mantrat skapar läker oss. Kram kram

 4. yoga tycker jag är så svårt! har verkligen försökt sätta mig in i andningen och så, men har så svårt att bara slappna av och koncentrera sig :/

 5. åh ja läser om yoga överallt och känner att jag borde testa!!

 6. Det ger sig med tiden ♥

 7. Först kommer nyfikenheten, sen kommer praktiken :)

 8. Bara det att trycka på 'play' och ha mantran i bakgrunden gör stor skillnad, sen kommer lusten att börja sjunga med, jag lovar :)
  Kram!

 9. Sat Nam kära du!
  Kram!

 10. Åhh vad vackert,har inte hört den förut. Är helt fast i mantran,mitt bästa yogaverktyg!!!

  Kram Lotta

 11. Yoga på cellnivå liksom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s