no more otillräcklighet.

Det har varit en bra vecka. Mjuk på något sätt. Lagom av allt. Det är då jag mår som bäst. Får jag dessutom mina åtta timmars nattsömn, så klarar jag nästan vad som helst. Jag är rutinmänniska ut i fingerspetsarna, som visserligen går igång på äventyr, men som alltid ändå trivs bäst när livet rullar på i sin vanliga takt.

Som det är nu så känner jag att mina proportioner är rätt. För nu. Finns ett skönt flow inuti. Yogan, träningen, löpningen och vilan. Hur allt börjar hitta sin plats. Samtidigt är allt så nytt och nyförälskelsens skimmer ligger alltjämt över dagarna. Jag rider på den vågen, att det är så roligt och jag märker hur bra jag mår av att hålla igång.

Så måste jag också få säga att trots mothugg och onödiga kommentarer ibland, så fylls jag av glädje varje gång pepp kommer från oväntat håll. För det kommer det också. Massor. Synd att man ofta fastnar i de negativa spiralerna – tränar på att bli bättre på att rycka på axlarna åt det. Istället omge sig med bra peeps, dela glädje med andra. Och det är ju så att vi drar ju till oss det vi strålar ut – så no more otillräcklighetstankar.

Otillräcklighet är något som man glömmer tillsammans med en del människor. Man finns liksom bara till för att lyfta varandra och behöver inte kämpa för att förstå varandra. Kom hem med den känslan idag, efter en chill eftermiddag på café med Marica. Så nära vi bor varandra, men så sällan vi får till en träff. När det väl blir av pratar vi ihjäl varandra och smider planer. Snart gör vi en grej tillsammans och det gör mej så himla glad. Skönt flow var det ja. Schyssta proportioner. Och strålkraft när det är som bäst.

Annonser

8 reaktioner på ”no more otillräcklighet.

 1. Låter som ett riktigt bra flow! Njut! :-)
  Kram M

 2. I do, I do, I do! :)
  Tids nog hinner man ”njuta” av uppförsbackarna också….
  Kramis!

 3. Åh, det låter härligt! Kompishäng och smidda planer, mer sånt! Njut av ditt flow och ha en fin lördagkväll!

 4. Åååå vad mysigt! Smida planer med Marica…härligt!!!
  Kram

 5. Det var detdär med att omge sig med bra peeps ♥
  Jag får säga – njut söndagen :)

 6. Härligt att prata ihjäl varandra. Bliss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s